Servicii

Rinapack furnizeaza soluții complexe pentru ambalarea fructelor și legumelor, de la linii și utilaje de ambalat până la consumabile, respectiv ambalaje și alte materiale complementare. Suntem centrați pe a analiza și a înțelege nevoile clienților noștri pentru a le oferi soluții optime din punct de vedere tehnologic.

Concret serviciile furnizate de noi sunt:

Consultanță și proiectare pentru liniile de ambalat: Montaj și punere în funcțiune: Service/mentenanță utilaje și echipamente: Servicii de logistică-aprovizionare: Servicii de buyback: Servicii de design / concepție grafică pentru ambalaje în funcție de cerințele beneficiarului

Produse

Contact

Telefon fix: 004.0368 - 466 176

Fax: 004.0368 - 466 175

Mobil: 004.0728 - 874 257 004.0722 - 541 995

Adresa: Str. Hălchiului, nr. 26
    cod 500407, Codlea, Brasov
    Romania

E-mail: info@rinapack.ro

Despre Noi

Rinapack s-a orientat spre furnizarea mașinilor de ambalat, care a dus apoi la nevoia pentru consumabile, concretizându-se inclusiv în serviciul de furnizare a ambalajelor. Ulterior, clienții au putut beneficia de asistență pentru proiectarea liniilor de ambalat, de montajul acestora, de piese de schimb și service pentru utilaje.

citeste mai mult

Servicii

Rinapack își propune să înțeleagă cât mai bine nevoile fiecărui client. Începînd cu primele discuții din faza de proiectare și până la montajul final, se păstrează o legătură strânsă cu clienții, pentru a fi siguri că soluțiile alese împreună sunt optime tehnologic și corespund cerințelor venite din partea acestora.

citeste mai mult

Galerie Video