Produse :: Ambalaje

Plase tesute

Plasă tubulară


Sistem Sormapack

Sistem Sormapack


Caracteristici: ambalaj realizat din plasă ţesută şi folie. Este, în esenţă, o îmbunătăţire a plasei tradiţionale, la aceasta adăugându-se două benzi lipite din folie de polietilenă. Folia este imprimată la o rezoluţie ridicată cu până la opt culori, imprimarea fiind repetitivă sau centrată. Este lipită termic în partea de sus şi de jos a plasei, partea de sus devenind mâner. Cele două benzi din folie oferă un spaţiu amplu pentru imagini şi informaţii despre produs. Opţional este disponibilă şi o etichetă adezivă pentru codul de bare sau alte informaţii variabile.
Ambalajul este disponibil şi în versiunea economică, în acest caz banda fiind amplasată doar în parta de sus a plasei ca mâner, pentru a folosi la transport şi ca suport pentru eticheta adezivă.
Ambalajul este ideal pentru ambalarea în cantităţi mici a cartofilor, cepei, citricelor, a castanelor, a usturoiului etc.
Se pot ambala cantităţi de la 500 grame la 3 kg.
Maşini de ambalat care utilizează acest tip de ambalaj: BRT-134

Plasa de tip Lunapack

Plasă de tip Lunapack


Caracteristici: ambalaj realizat din plasă extrudată şi două benzi lipite din folie. Plasa extrudată, disponibilă în diverse culori, permite produsului să respire şi îi îmbunătăţeşte aspectul. Folia este imprimată cu până la opt culori, imprimarea fiind centrată sau repetitivă.
Ambalaj potrivit pentru ambalarea citricelor, a fructelor de kiwi, a cepei.
Se pot ambala cantităţi de la 500 grame la 3 kg.
Maşini de ambalat care utilizează acest tip de ambalaj: BMX

Ambalaj tubular cu plasa extrudata

Ambalaj tubular cu plasă extrudată


Caracteristici: ambalaj realizat din plasă extrudată tubulară şi folie. Ambalajul cilindric (tubular) este destinat ambalării în linie a produselor cu acelaşi calibru. Plasa extrudată permite produsului să respire şi îi îmbunătăţeşte aspectul.
Ambalaj potrivit pentru ambalarea în linie a citricelor şi a cepei, câte 3 sau 4 într-un pachet.
Maşini de ambalat care utilizează acest tip de ambalaj: BRT-132, BRT-134

Plasă tubulară ţesută pentru clipper

Plasă tubulară ţesută pentru clipper


Caracteristici: plasă tubulară ţesută care se închide cu clips metalic, prevăzută cu etichetă pahar. Este disponibilă în diverse culori. Potrivită pentru ambalarea fructelor şi legumelor precum: cartofi, ceapă, usturoi, nuci, roşii, mere, citrice etc.
Maşini de ambalat care utilizează acest tip de ambalaj: RB, BTS, R01-120.


Plasă raschel


Saci raschel

Saci raschel


Caracteristici: saci din polietilenă ţesută, utilizaţi pentru ambalarea legumelor precum ceapă, cartofi, morcovi, ţelină, sfeclă roşie. Sunt disponibili în diferite culori: roşu, portocaliu, galben.
Se pot ambala cantităţi de la 2,5 kg la 25 kg.
Maşini de ambalat care utilizează acest tip de ambalaj: NV25-132

Produse

Contact

Telefon fix: 004.0368 - 466 176

Fax: 004.0368 - 466 175

Mobil: 004.0728 - 874 257 004.0722 - 541 995

Adresa: Str. Hălchiului, nr. 26
    cod 500407, Codlea, Brasov
    Romania

E-mail: info@rinapack.ro

Despre Noi

Rinapack s-a orientat spre furnizarea mașinilor de ambalat, care a dus apoi la nevoia pentru consumabile, concretizându-se inclusiv în serviciul de furnizare a ambalajelor. Ulterior, clienții au putut beneficia de asistență pentru proiectarea liniilor de ambalat, de montajul acestora, de piese de schimb și service pentru utilaje.

citeste mai mult

Servicii

Rinapack își propune să înțeleagă cât mai bine nevoile fiecărui client. Începînd cu primele discuții din faza de proiectare și până la montajul final, se păstrează o legătură strânsă cu clienții, pentru a fi siguri că soluțiile alese împreună sunt optime tehnologic și corespund cerințelor venite din partea acestora.

citeste mai mult

Galerie Video