Produse :: Ambalaje

Folie polietilena

Pungi polietilena

Pungi polietilenă


Caracteristici: folie transparentă din polietilenă disponibilă în două versiuni: o versiune unde închiderea pungii se realizează prin sudare termică, iar o altă versiune unde punga este răsucită şi închisă cu un clips metalic plastifiat. Pungile sunt perforate pentru a permite produsului să respire. Folia poate fi imprimată pe ambele părţi.
Materialele utilizate pentru acest tip de ambalaj sunt în întregime reciclabile.
Se pot ambala cantităţi de la 1 kg la 5 kg. Sunt potrivite pentru ambalarea merelor, cartofilor şi morcovilor.
Maşini de ambalat care utilizează acest tip de ambalaj: BFA-132

Filnet & netbag

Filnet & netbag


Caracteristici: ambalaje formate atât din plasă extrudată cât şi din folie de polietilenă.
Filnet - ambalaj realizat din 50% plasă extrudată şi 50% folie polietilenă. Este un tip de ambalaj drepunghiular, o parte fiind din folie, cealaltă parte din plasă extrudată. Este o combinaţie perfectă pentru cei care doresc ca produsul să fie vizibil clientului, dar fără a renunţa la comunicarea cu acesta.
Netbag - ambalaj dreptunghiular realizat din plasă extrudată cu două benzi din folie de polietilenă care formează mânerul plasei. Cele două benzi din folie pot fi imprimate cu până la opt culori.
Aceste tipuri de amablaje sunt potrivite pentru a ambala citrice, cartofi, ceapă, castane şi alte produse similare.
Se pot ambala cantităţi de la 1 kg la 6 kg.
Maşini de ambalat care utilizează acest tip de ambalaj: BSF

Produse

Contact

Telefon fix: 004.0368 - 466 176

Fax: 004.0368 - 466 175

Mobil: 004.0728 - 874 257 004.0722 - 541 995

Adresa: Str. Hălchiului, nr. 26
    cod 500407, Codlea, Brasov
    Romania

E-mail: info@rinapack.ro

Despre Noi

Rinapack s-a orientat spre furnizarea mașinilor de ambalat, care a dus apoi la nevoia pentru consumabile, concretizându-se inclusiv în serviciul de furnizare a ambalajelor. Ulterior, clienții au putut beneficia de asistență pentru proiectarea liniilor de ambalat, de montajul acestora, de piese de schimb și service pentru utilaje.

citeste mai mult

Servicii

Rinapack își propune să înțeleagă cât mai bine nevoile fiecărui client. Începînd cu primele discuții din faza de proiectare și până la montajul final, se păstrează o legătură strânsă cu clienții, pentru a fi siguri că soluțiile alese împreună sunt optime tehnologic și corespund cerințelor venite din partea acestora.

citeste mai mult

Galerie Video