Despre Noi

În fiecare zi clienţii din România pot cumpăra legume şi fructe proaspete, ambalate sub diverse forme, de pe rafturile supermarketurilor, la fel ca şi consumatorii din restul Europei.

Această tendinţă de schimbare a locului de achiziţie al legumelor şi fructelor din piaţa liberă către supermarketuri a determinat nevoia de standardizare a produselor şi a formei lor de prezentare. Pentru producătorii şi distribuitorii de legume şi fructe exigenţele supermarketurilor au reprezentat stimulul de a investi în linii moderne de sortare şi ambalare.

În acest context societatea Rinapack a luat naştere în anul 2012, pornind de la ideea de a oferi celor din branşa de legume şi fructe soluţii moderne de ambalare automatizată. La scurt timp după demararea activităţii a devenit clară legătura strânsă între utilaje şi ambalaje, astfel încât am început şi comercializarea materialelor de ambalat.

Pentru că am dorit ca soluţiile oferite de noi să fie de cea mai bună calitate, am ales ca să colaborăm cu parteneri puternici, lideri pe sectoarele lor de activitate, cum ar fi Sorma SpA, Netpack SpA, Karatzis SA.

Suntem o companie privată, caracterizată prin inovaţie, spirit întreprinzător, creativitate şi lucru în echipă. Am progresat rapid de la un simplu comerciant de utilaje şi materiale de ambalat la un integrator de sistem care poate configura şi automatiza orice linie de ambalat.

Datorită expertizei pe care o avem în domeniul de legume şi fructe a fost posibilă şi extinderea spre alte sectoare care folosesc soluţii de ambalare. Ne dorim ca în viitor o parte însemnată din soluţiile pe care le oferim să fie concepute şi produse de firma noastră.

Vă mulţumim că aţi parcurs aceste rânduri şi vă invităm să găsim împreună soluţiile potrivite de ambalare pentru produsele dumneavoastră.

Produse

Contact

Telefon fix: 004.0368 - 466 176

Fax: 004.0368 - 466 175

Mobil: 004.0728 - 874 257 004.0722 - 541 995

Adresa: Str. Hălchiului, nr. 26
    cod 500407, Codlea, Brasov
    Romania

E-mail: info@rinapack.ro

Despre Noi

Rinapack s-a orientat spre furnizarea mașinilor de ambalat, care a dus apoi la nevoia pentru consumabile, concretizându-se inclusiv în serviciul de furnizare a ambalajelor. Ulterior, clienții au putut beneficia de asistență pentru proiectarea liniilor de ambalat, de montajul acestora, de piese de schimb și service pentru utilaje.

citeste mai mult

Servicii

Rinapack își propune să înțeleagă cât mai bine nevoile fiecărui client. Începînd cu primele discuții din faza de proiectare și până la montajul final, se păstrează o legătură strânsă cu clienții, pentru a fi siguri că soluțiile alese împreună sunt optime tehnologic și corespund cerințelor venite din partea acestora.

citeste mai mult

Galerie Video