Produse
::
Ambalaje
Caserole
Caserole - ambalate în plasă extrudată şi folie
Descriere: Caserole din polietilenă sau polipropilenă, ambalate în plasă extrudată şi folie, sudată termic.
Ambalarea în caserole a legumelor şi fructelor este o soluţie nouă şi inovativă, care oferă un spaţiu amplu de comunicare, furnizând informaţii despre produs şi evidenţiind mărci sau etichete individuale.
Caserola este învelită pe trei laturi cu folie iar partea superioară este acoperită cu plasă extrudată. Folia este disponibilă şi în variantă transparentă. Folia poate fi imprimată cu până la opt culori la rezoluţie mare.
Plasa extrudată, disponibilă în diverse culori, oferă posibilitatea produsului să respire şi îi măreşte vizibilitatea.
Acest tip de ambalaj este potrivit pentru mai multe tipuri de fructe şi legume, precum: piersici, nectarine, caise, prune, kiwi, cireşe, căpşuni, struguri etc.
Se pot ambala cantităţi de la 250 g la 2 kg.
Maşini de ambalat care utilizează acest tip de ambalaj: FLW-150
Caserole - ambalate în plasă extrudată
Descriere: caserole învelite în plasă extrudată, închise cu clips metalic şi etichetă pahar. Pot fi prevăzute şi cu o panglică imprimată ce poate fi utilizată ca şi mâner.
Acest tip de ambalaj este potrivit pentru ambalarea de fructe şi legume precum: roşii, kiwi, piersici, caise, etc.
Se pot ambala cantităţi de la 250 g la 2 kg.
Maşini de ambalat care utilizează acest tip de ambalaj: PK10-112
Caserole - ambalate în flow pack
Descriere: caserole învelite în folie din propilenă sudată termic. Imprimare personalizată a foliei. Folia poate fi şi macroperforată. Folia fără perforaţii este disponibilă şi în varianta anti transpiraţie.
Acest tip de ambalaj este potrivit pentru ambalarea fructelor şi legumelor precum: roşii, piersici, caise, kiwi etc.
Materialele utilizate sunt în întregime reciclabile.
Se pot ambala cantităţi cuprinse între 250 g şi 1 kg.
Maşini de ambalat care utilizează acest tip de ambalaj: FLW-150, Orange Plus.