Produse

Ambalaje

Rinapack furnizează o gamă largă de ambalaje pentru industria alimentara - pentru ambalarea fructelor și legumelor - precum plase țesute, caserole, folie din polietilenă, alte tipuri de ambalaje personalizate și o serie de materiale complementare cum ar fi: etichete, panglici, folie elastică, sârme de clipsare etc. Pe lângă ambalajele pentru industria alimentară, la Rinapack găsiți și plase de balotat, cu o bună rezistență la întindere și rupere.

Plase tesute

Ambalaje personalizate

Folie de polietilena

Plasa de balotat

Materiale complementare

Caserole

Produse

Contact

Telefon fix: 004.0368 - 466 176

Fax: 004.0368 - 466 175

Mobil: 004.0728 - 874 257 004.0722 - 541 995

Adresa: Str. Hălchiului, nr. 26
    cod 500407, Codlea, Brasov
    Romania

E-mail: info@rinapack.ro

Despre Noi

Rinapack s-a orientat spre furnizarea mașinilor de ambalat, care a dus apoi la nevoia pentru consumabile, concretizându-se inclusiv în serviciul de furnizare a ambalajelor. Ulterior, clienții au putut beneficia de asistență pentru proiectarea liniilor de ambalat, de montajul acestora, de piese de schimb și service pentru utilaje.

citeste mai mult

Servicii

Rinapack își propune să înțeleagă cât mai bine nevoile fiecărui client. Începînd cu primele discuții din faza de proiectare și până la montajul final, se păstrează o legătură strânsă cu clienții, pentru a fi siguri că soluțiile alese împreună sunt optime tehnologic și corespund cerințelor venite din partea acestora.

citeste mai mult

Galerie Video