Produse :: Ambalaje

Ambalaje personalizate

Plasa Vertbag

Plasă Vertbag


Caracteristici: Ambalaj vertical realizat din plasă extrudată şi folie. Acest tip de ambalaj a fost creat pentru a oferi maximă vizibilitate, datorită poziţiei verticale pe raft şi a spaţiului amplu de comunicare.
Plasa extrudată permite produsului să respire şi îi evidenţiază culoarea. Folia este disponibilă în toate culorile sau poate fi transparentă. Imprimarea personalizată a foliei poate fi centrată sau repetitivă. Ambalajele sunt sudate termic.
Opţional, ambalajul poate avea o etichetă adezivă conţinând codul de bare sau alte informaţii variabile.
Materialele utilizate pentru acest tip de ambalaj sunt în întregime reciclabile.
Poate fi utilizat pentru ambalarea mai multor tipuri de legume şi fructe, precum: cartofi, ceapă, citice, usturoi, fasole verde, nuci, castane etc.
Se pot ambala cantităţi de la 250 grame la 5 kg.
Notă: Acest tip de ambalaj poate fi confecţionat şi din plasă ţesută şi / sau prevăzut cu mânere.
Maşini de ambalat care utilizează acest tip de ambalaj: BSK, BSV, BSJ, CBR-170.

Plasa Vertbag Plus

Plasă Vertbag Plus


Caracteristici: este, de fapt, o îmbunătăţire a ambalajului tradiţional Vertbag. Acoperă produsul aproape în întrgime cu scopul de a-l proteja de lumina directă, precum şi pentru a creşte spaţiul destinat comunicării. Are un spaţiu deschis, fie în lateral, fie în partea din faţa a ambalajului, din plasă extrudată. Acest spaţiu deschis permite podusului să respire, mărindu-i termenul de valabilitate.
Ambalajul este disponibil în patru versiuni diferite: sac cu fereastră în lateral, sac cu fereastră în faţă, sac cu plasă în lateral, sac cu plasă pe ambele părţi.
Acest tip de ambalaj este ideal pentru ambalarea cartofilor şi cepei.
Se pot ambala cantităţi de la 1 kg la 5 kg.
Maşini de ambalat care utilizează acest tip de ambalaj: BSS, BSV, BSJ.

Caracteristici: majoritatea tipurilor de ambalaje prezentate (în special cele fabricate din polietilenă) pot fi personalizate cu imaginea de marcă a clienţilor. Individualizarea sau personalizarea, în general, a devenit un aspect din ce în ce mai important în strategia de promovare a unei companii.
Dacă doriţi mai multe informaţii despre ambalajele personalizate, vă rugăm să ne contactaţi.

Produse

Contact

Telefon fix: 004.0368 - 466 176

Fax: 004.0368 - 466 175

Mobil: 004.0728 - 874 257 004.0722 - 541 995

Adresa: Str. Hălchiului, nr. 26
    cod 500407, Codlea, Brasov
    Romania

E-mail: info@rinapack.ro

Despre Noi

Rinapack s-a orientat spre furnizarea mașinilor de ambalat, care a dus apoi la nevoia pentru consumabile, concretizându-se inclusiv în serviciul de furnizare a ambalajelor. Ulterior, clienții au putut beneficia de asistență pentru proiectarea liniilor de ambalat, de montajul acestora, de piese de schimb și service pentru utilaje.

citeste mai mult

Servicii

Rinapack își propune să înțeleagă cât mai bine nevoile fiecărui client. Începînd cu primele discuții din faza de proiectare și până la montajul final, se păstrează o legătură strânsă cu clienții, pentru a fi siguri că soluțiile alese împreună sunt optime tehnologic și corespund cerințelor venite din partea acestora.

citeste mai mult

Galerie Video