Parteneri

Sorma Group
Partenerul nostru pentru linii de cântărire şi ambalare, grupul SORMA are o lungă experienţă în realizarea de proiecte la cheie pentru cântărirea şi ambalarea legumelor. Punctul forte al companiei îl constituie cântarele şi maşinile de ambalat, precise şi foarte fiabile.
http://www.sormagroup.com

Netpack
Firma Netpack face parte din grupul SORMA, fiind divizia producătoare de ambalaje. Netpack produce întreaga gamă de ambalaje pentru maşinile de ambalat legume şi fructe.
http://www.netpack.it

Karatzis
Karatzis S.A. este cel mai mare producător mondial de plase ţesute pentru agricultură, horticultură şi industria cărnii. Grupul de companii Karatzis are în prezent peste 700 de angajaţi şi 60.000 mp de spaţii de producţie. Firma Karatzis este furnizorul nostru principal pentru plasele raschel (de la 2,5 la 25,00 kg), plasă tubulară şi plasă de paletizat.
http://www.karatzis.gr

Produse

Contact

Telefon fix: 004.0368 - 466 176

Fax: 004.0368 - 466 175

Mobil: 004.0728 - 874 257 004.0722 - 541 995

Adresa: Str. Zizinului, nr. 109 Bis
    (in incinta Oligopol), cod 500407,
    Brasov, Romania

E-mail: info@rinapack.ro

   

Despre Noi

Rinapack s-a orientat spre furnizarea mașinilor de ambalat, care a dus apoi la nevoia pentru consumabile, concretizându-se inclusiv în serviciul de furnizare a ambalajelor. Ulterior, clienții au putut beneficia de asistență pentru proiectarea liniilor de ambalat, de montajul acestora, de piese de schimb și service pentru utilaje.

citeste mai mult

Servicii

Rinapack își propune să înțeleagă cât mai bine nevoile fiecărui client. Începînd cu primele discuții din faza de proiectare și până la montajul final, se păstrează o legătură strânsă cu clienții, pentru a fi siguri că soluțiile alese împreună sunt optime tehnologic și corespund cerințelor venite din partea acestora.

citeste mai mult

Galerie Video